Websites & Webshops

Wat ontwerpen wij?

IN Style Websolutions uit Eindhoven ontwerpt en realiseert WordPress websites en webshops.

Wij zijn gespecialiseerd in:

Website Laten Maken

Wil je een professionele website laten maken? Bij IN Style Websolutions ben jij aan het juiste adres. Wij werken snel, professioneel en tegen een eerlijk tarief.

IN Style Websolutions levert maatwerk. Samen met jou zoeken wij naar de juiste oplossingen voor jouw website en vertalen wij jouw ideeën naar een mooi, gebruikersvriendelijk, functioneel en hedendaags ontwerp.

HIER vindt je het overzicht van de tarieven van de producten en services van IN Style Websolutions.

Als je geïnteresseerd bent in een of meer van deze diensten neem dan snel contact met ons op!

Onze Werkwijze

In overleg met jou maakt IN Style Websolutions een plan voor jouw site. We laten je verschillende voorbeelden van websites zien waaruit jij kunt kiezen wat jou het meest aanspreekt. Je kunt ook met eigen voorbeelden van websites komen, eigen afbeeldingen en teksten.

Stappenplan

Eerst beslissen we samen wat voor uiterlijk jouw website moet hebben. Simpel en zakelijk of juist opvallend en kleurrijk, statisch of met content die reageert op wat de bezoekers op de pagina doen; het kan allemaal. Daarna bespreken we welke functies de website moet vervullen en wat voor onderdelen deze moet hebben, zoals pagina’s, menu’s, blog, webshop, fotogalerij, audio- en videospelers, animaties, gastenboek etc. Naar aanleiding hiervan worden er een werkwijze en plan opgesteld om aan de slag te gaan met jouw website.

Jouw website wordt gemaakt met het opensource WordPress beheersysteem en is eenvoudig te beheren. Dit wordt speciaal voor jou ingericht om het gebruik ervan zo makkelijk mogelijk te maken. Dat de techniek achter jouw website uitstekend is, mag je als vanzelfsprekend beschouwen. Ons doel is gebruiksvriendelijke websites te ontwikkelen die esthetisch goed zijn en conform de huidige stand van de techniek.

Webshops

Wil je een professionele webshop laten maken? IN Style Websolutions bouwt complete mooie en overzichtelijke moderne webshops.

Online winkelen wordt steeds makkelijker. Via een webshop (webwinkel) kun je jouw producten makkelijk online verkopen. Alle producten in de webshop krijgen een of meerdere afbeeldingen, beschrijving van kenmerken, materialen, kleur, maat, eventueel gebruikswijze, prijs, verzendingsklasse etc. De producten kunnen onderverdeeld worden in categorieën en subcategorieën. Jij kunt eenvoudig aanbiedingen beheren en btw laten berekenen in de webshop.

Woocommerce en Shopify

IN Style Websolutions maakt professionele webshops met WordPress en WooCommerce. WooCommerce ondersteunt een aanzienlijk aantal online betaalmethodes, waaronder: iDEAL, PayPal, Visa, Mastercard en Mollie Payments. Jouw klanten kunnen via de webwinkel een eigen account aanmaken en hun aankopen bijhouden. Er is ook een mogelijkheid voor de bezoekers om product reviews te schrijven.

Wij bouwen ook webshops met gebruik van Shopify, een andere populaire E-commerce platform. Shopify is geschikt voor zowel de startende als de gevorderde webshopeigenaren.

Ook de webshops in meerdere talen voor het verkoop in het buitenland met de passende betaaloplossingen per land zijn te realiseren.

Als jij jouw webshop zelf wilt beheren, zoals producten met afbeeldingen en beschrijvingen toevoegen, prijzen aanpassen, aanbiedingen instellen etc. krijgt je ervoor van ons gedetailleerde instructies.

Wilt je een webshop laten maken door ons, neem dan snel contact op!

Meertalige (multilingual) Websites

Als je internationale ambities hebt is het van essentieel belang om jouw website in meerdere talen aan te bieden. Bezoekers blijven gemiddeld twee keer langer op een pagina als de pagina in hun eigen taal beschikbaar is. Negen van de tien bezoekers koopt alleen artikelen in een webshop die beschikbaar is in hun eigen taal.

Een multilinguale oftewel meertalige website is een website die in meerdere talen beschikbaar is. IN Style Websolutions ontwerpt websites in verschillende talen. De hele website wordt zorgvuldig vertaald in alle gewenste talen. Wij plaatsen knoppen op de website waarmee je makkelijk van de taal kunt wisselen op elke willekeurige pagina.

Website Vertalingen

Wilt je jouw website internationaal ‘maken’?
Wij beheersen 6 talen (Nederlands, Engels, Duits, Russisch, Armeens, Oekraïens) en zo nodig vertalen we jouw teksten graag voor je.

Tarieven voor het vertalen van de teksten zijn € 0,18 per woord (per taal) in alle door ons genoemde talen.

Logo Ontwerp

IN Style Websolutions houdt zich ook bezig met het ontwerpen van logo’s en huisstijl. Een logo is een belangrijk herkenningsteken van jouw bedrijf, idee, bezigheid of onderneming. Als je al een idee hebt voor een logo werken wij dat graag verder uit.

Een logo bestaat meestal uit een kleine afbeelding of embleem (beeldmerk) en tekst (woordmerk) met de naam van jouw bedrijf en eventueel een slogan die jouw bedrijf kenmerkt. Het logo bepaalt de eerste indruk die jouw website maakt, de stemming, stijl en sfeer. Jouw bedrijfsnaam en logo moeten altijd duidelijk en herkenbaar zichtbaar zijn. Om de eenheid te waarborgen zorgen wij dat het ontwerp altijd naadloos aansluit bij de huisstijl van je bedrijf.

Visitekaartjes

Een visitekaartje is een handig promotiemiddel om jouw contactgegevens achter te laten. Met een mooi visitekaart ontwerp laat je een professionele indruk achter bij jouw gesprekspartners. IN Style Websolutions ontwerpt graag een kaartje dat bij je past en klanten een goede indruk geeft van jouw werkzaamheden. Wij zorgen altijd dat het ontwerp bij jouw bedrijf, de bijbehorende branche of bij je hobby past.

Responsive Website Ontwerp

IN Style Websolutions ontwerpt responsive websites en webshops die meeschalen met de afmetingen van je scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. De websites moeten goed leesbaar zijn op alle apparaten. Responsive websites krijgen een hogere positie in Google.

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (zoals smartphones, tablets, desktops en laptops). Responsive webdesign maakt het voor de bezoekers makkelijk om door de website te navigeren op mobiele apparaten en optimaal gebruik te maken van verschillende schermgroottes.

Problemen?

Die kennen wij niet. Wij zoeken net zo lang naar een oplossing tot het probleem opgelost is.

Wij bieden ook service en onderhoud van jullie websites en webshops.