Portfolio

Ons Werk

qbit website

Qbit Technology

Nieuwe website voor Qbit Technology, een bedrijf dat gespecialiseerd is in Warehouse Management Systems (WMS), magazijnlogistiek, voorraadbeheer en asset-tracking, Self Pickup en Self Service Digital Kiosks, op webapplicaties gebaseerde betalingsoplossingen.
Het belangrijkste doel van deze website is om kleine en middelgrote bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken en de juiste oplossing voor hun bedrijf te kiezen op basis van moderne Cloud technologie.

E-learning van Hans van der Veen

Website met een ingebouwd e-learning systeem dat voor cursisten een online cursus platform biedt. 
Er is een mogelijkheid voor groepsregistratie en voor een losse inschrijving. De cursus kan online aangeschaft worden en na het afrekenen kan men gelijk beginnen met leren. Er is een leuke quiz vooraf, je krijgt punten en na het afloop een certificaat. 

e-learning website

Thomas Herrmann

Homepage van de pianist, solist en docent Thomas Herrmann, tevens leider van het Erasmus Trio. Een muzikale website met audio en video opnamen die je kunt bekijken en beluisteren, concertagenda, CD’s en andere informatie over de werkzaamheden van Thomas Herrmann.

BRETEC Food Processing Machinery

Nieuwe website voor BRETEC Food Processing Machinery in samenwerking met de grafisch ontwerper Johannes Rossenaar (The Image Lab). Alle templates zijn op maat gemaakt, elke machine heeft een aparte pagina met gedetailleerde professionele foto en technische specificaties.

Bretec website
Guasha Therapie website

Guasha Therapie

Website en webshop van Guasha Therapie Massage en Coaching ontworpen voor Marijke Garib. Informatie over guasha behandelingen, kristallen eigenschappen, webshop met spirituelle en helende producten.

Doctor Chocolate

Webshop van handgemaakte en gezonde bonbons. Fytobonbons© van Doctor Chocolate zijn gemaakt met kruidencombinaties die voor een bepaald doel zijn samengesteld, zoals voor het beter slapen, voor meer energie en voor meer ontspanning.

Doctor Chocolate webshop
Erasmus Trio

Erasmus Trio

Homepage van de Erasmus Trio Amsterdam: Thomas Herrmann (piano), Vera Laporeva (viool), Xiaojia Xu (cello). Een fraaie site met multimedia elementen, audio- en video-opnamen die je kunt bekijken en beluisteren, agenda en andere informatie over de Trio en de muzikanten zelf.

Juuls Jewelry

Website van handgemaakte en vintage sieraden atelier Juuls Jewelry gevestigd in Eindhoven. Dat zijn unieke sieraden met eigen stijl. De website bestaat uit website, webshop en blog. U kunt de sieraden goed en vergroot bekijken in door ons gemaakte fotogalerij en tevens meteen online bestellen in de webshop. Bij de webshop hebben we betaalsystemen ingebouwd zoals PayPal en credit card.

Juuls Jewelry webshop
Essenza Beauty & Wellness

Essenza Beauty & Wellness

Website Essenza Beauty &Wellness – een nieuwe website gemaakt voor een bestaande schoonheidssalon een praktijk aan huis in Eindhoven, in de wijk Woensel. Via de website kunt u afspraak maken met Gerda, tevens producten bestellen van Dermalogica. We hebben alle wensen van de klant kunnen realiseren in een mooi hedendaagse frisse website. Ook hebben wij de website geoptimaliseerd voor betere vindbaarheid voor de zoekmachines.

Akhtamar

Website van Akhtamar – een praktijk voor Natuurgeneeskunde gespecialiseerd in natuurgeneeskundige behandelingen, irisdiagnose, kruidengeneeskunde, auriculotherapie, neusreflexmassage. De website bevat informatie van tarieven, alle contactgegevens om afspraak te maken, veilige SSL verbinding. De website is SEO geoptimaliseerd om online vindbaarheid te vergroten.

Akhtamar praktijk voor natuurgeneeskunde
Precious Pearl Egg Donations

Precious Pearl Egg Donation Agency

Meertalige website voor een Amerikaanse-Armeense-Russische Eiceldonatie Agency. Deze Agentschap bevindt zich in California, VS, maar opereert wereldwijd. Deze is bedoelt om mensen met een kinderwens te helpen om hun droom om een ouder te worden in vervulling te brengen. Voor deze website is ook een databank van donors gecreëerd, SSL beveiligingscertificaat geïnstalleerd en een module voor veilige gebruikers registratie toegevoegd.

Vera Laporeva

Meertalige website van de concertvioliste, muziekdocente, sessiemuzikant en concertmeester Vera Laporeva. Zij speelt bij het Metropole Orkest en bij het Erasmus Trio Amsterdam. Op deze site zijn audio- en videoopnamen geïmplementeerd, die bezoeker kan beluisteren en bekijken. Deze site is gemaakt in 4 talen: Nederlands, Engels, Duits en Russisch en bevat ook een fotogalerij van foto’s die Vera als hobbyfotograaf maakt.

Vera Laporeva
Automotive

Automotive Website, Template 1

De gehele website van ASWF (American Standard Windows Film) is omgezet naar WordPress, gemoderniseerd en opnieuw vormgegeven met een trendy video header template.

Automotive Website, Template 2

De gehele website van ASWF (American Standard Windows Film) is omgezet naar WordPress, gemoderniseerd en opnieuw vormgegeven met een trendy video header template.

Automotive
Say Cheese webshop

Say Cheese Webshop

Meertalige website en webshop van een Kaaswinkel gevestigd in Armenië die behalve kaas nog veel andere producten verkoopt, zoals kaasplanken met de bijpassende chutneys en wijnen. Website template is door ons ontworpen helemaal naar wens van de klant. We hebben webshop ook in meerdere talen vertaald en diverse Armeense betaalsystemen geïmplementeerd.

Zanggroep Dirk

Nieuwe website voor Zanggroep Dirk. Mooie hedendaagse uitstraling en presentatie van de popkoor uit Eindhoven met slideshow en moderne homepage, repertoire overzicht, optredens, evenementen widget, afgeschermde leden gedeelte.

Zanggroep Dirk
Anneke's Bloemenpassie

Anneke’s Bloemen Passie

Een website en webshop van een prachtige bloemen boutique in Oirschot.  We hebben veel foto’s bewerkt, betaalsystemen geïmplementeerd. Bloemen kunnen besteld worden in de webshop of via een bestelformulier. 
Website krijgt elk seizoen een metamorphose met een boeket van de maand en leuke seizoenaanbiedingen.

Monica's Gastouderopvang

Website van een kleinschalige kinderopvang aan huis die opvang op maat biedt.
We hebben een Page Builder gebruikt voor het ontwerp van de template en fraaie elementen toegevoegd zoals speelse wave separator. 

Monica's Opvang
Foji Sports

Foji Sports

Webshop van een eigen merk Foji Sports gevestigd in Zuid Afrika. We hebben template ontworpen geheel naar wensen van de klant. We hebben tevens de eigenaresse van de merk/webshop opgeleid om zelfstandig producten aan de webshop toe te voegen en homepage aan te passen.

Skins Laser Clinic

Website Skins Laser Clinic – een kliniek in het centrum van Sittard. Door ons zijn ontworpen en verzorgd: een mooie slideshow met slogans, logo van de kliniek, alle vertalingen. De website heeft een moderne hoofdpagina en een duidelijke navigatie. Deze site is gemaakt in 3 talen: Nederlands, Engels en Duits. Met de taal knoppen kunt u makkelijk van de taal wisselen op elke willekeurige pagina.

Skinslaserclinic
Mbryo

Mbryo

Concept van een project in Eindhoven, bedacht door Johannes Rossenaar van The Imagelab. Het idee was om mensen met innovatieve ideeën een platform te geven om hun concept aan de Brainport te presenteren. 
We hebben letterlijk elk pixel geprogrammeerd om het grafisch ontwerp van Johannes naar een webtaal te vertalen. 

Mijn Warmtepompadvieseur

De team van Mijnwarmtepompadviseur heeft een rekentool ontwikkeld voor de Warmtepompinstallateurs om hum een online hulpmiddel te bieden bij de verkoopadviesgesprekken. 
Wij hadden de taak om Webshop te installeren, inrichten en optimaliseren.  Tevens hebben we omgeving voor de  klantaccount gecreëerd, veel geprogrammeerd en gecommuniceerd met andere teamleden. 

mijnwarmtepompadviseur
Ohanna's World

Ohanna’s World

Website en webshop van de spirituele winkel Ohanna’s World met hele brede assortiment van kristallen, mineralen, informatieve boeken, heerlijke wierrook, tarot- en orakelkaarten, noem het maar op. De eigenaresse maakt eigen sprays die ook in de webshop te koop zijn. 
Deze website en webshop zijn tweetalig. Alle productomschrijvingen zijn ook door ons vertaald.

Inura Websolutions

Website van onze eerste webdesign studio uit Eindhoven gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van websites. Studio INURA maakt responsive websites op maat met duidelijk en functioneel ontwerp en makkelijke navigatie.

Inura Websolutions
Wandelcoach Peter

Wandelcoach Peter

Website van de nieuwe onderneming “Wandelend gesprekken voeren met wandelcoach Peter”. Op de website kunt u kennis maken met de coach en zich aanmelden voor een wandeling.

RPV de Kempen

Website voor Reumavereniging de Kempen – een zelfstandige patiëntenvereniging voor iedereen met een vorm van reuma. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd zoals zwemen, Tai Chi en wandelingen. Tevens worden maandelijks Lichtflitsen en Lichtpuntjes uitgebracht, die men op deze site kan vinden.

Reumavereniging RPV De Kempen
Public Sense

PublicSense

Design op maat van website van PublicSense  – organisatie die werkt voor bestuur en management van onderwijsinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties.

Lasertherapiepraktijk

Redesign van de Lasertherapiepraktijk site. Lasertherapie voor stoppen met roken, artrose, artritis, tennisarm, slijmbeursontsteking, hielspoor, reuma, bronchitis en stress is een van de nieuwste en meest geperfectioneerde methodes in de huidige geneeskunde.

Lasertherapie
Bsweet bakbenodigdheden

B-Sweet

Website van B-Sweet – een winkel voor allerlei bak- en decoratiebenodigdheden. Tevens geeft B-Sweet workshops en kinderfeestjes. Hebt u een speciale gelegenheid: receptie, geboorte, verjaardag? Via deze site kunnen klanten afspraken maken voor workshops en kinderfeestjes, themataarten en cupcakes bestellen; foto’s van de mooie creaties bekijken.

Klusjesman-Robert

Redesign van website van het aannemersbedrijf van Robert Szczygiel. Deze site hebben we uitgebreid met 22 pagina’s, rond 300 afbeeldingen, slideshow, light box en fotogalerijen. Deze meertalige site is in het Nederlands en Pools.

Robert Klusjesman
Annapin Vertalingen

Anna Pin Vertalingen

Website van  Anna Pin Vertalingen in Eindhoven. Anna Pin is  tolk en vertaalster van en naar het Russisch. Zij is beëdigd en werkzaam in opdrachten van Justitie, gezondheidszorg, bedrijven, instellingen en particulieren. Deze site is gemaakt in 3 talen: Nederlands, Engels en Russisch.

Injectable Klinieken

Redesign van de Injectableklinieken site. Injectable Klinieken is gespecialiseerd in de cosmetische behandeling van het gezicht met injectables. Onder injectables vallen behandelingen met verschillende vulmiddelen op natuurlijke basis en/of behandelingen met een spierontspanner.

injectable kliniek website