Portfolio

Ons Werk

Magic Metal Originals

Ontdek en maak kennis met de fascinerende metalen objecten van de Friese kunstenaar Durk van der Ploeg.
Van der Ploeg creëert zijn objecten met oude onbruikbare apparaten, waaronder typemachines, die hij volledig ontleedt en met veel gevoel voor vorm en detaillering, stijlvol samensmeedt.
Hij geeft met deze werkwijze zijn unieke organische objecteneen volledig eigen, uniek signatuur.

That'so Netherlands

We zijn benaderd om een Shopify webshop te bouwen voor That’so Netherlands met als doel om de vindbaarheid en verkoop via social media te verbeteren. 
That’so verkoopt zelfbruiners voor gezicht en lichaam gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten. Er is ook een brede assortiment van andere zelfcare producten. 

Vitaal Vooruit

Website voor Vitaal Vooruit – een stichting die maatwerk in lichamelijke, geestelijke en sociale gezondheid biedt. Het uitgangspunt is integrale geneeskunde. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de reguliere medische zorg alsook een benadering vanuit complementaire geneeskunde zoals homeopathie, meditatie, bewegingstherapie, orthomoleculaire geneeskunde en diverse vormen van coaching. 

Zicht op jezelf

Online cursussen voor persoonlijke ontwikkeling.
Nieuwe website van de psycholoog gespecialiseerd in depressies, angsten, ADHD, trauma en persoonlijkheidsproblematiek bij volwassenen.
Cursus ‘Je negatieve gedachtes de baas’ is geschikt voor iedereen die last heeft van negatieve gedachtes en daar door middel van simpele oefeningen verandering in wilt brengen.

Ittakes2 Duo

Website voor superleuke vocale Duo Ittakes2. Ze hebben gevarieerd en uiteenlopend repertoire, van reggae en soul tot countrymuziek en van Nederlandstalig en Indonesisch tot rock&roll en jive. Op de website kun je sommige nummers van Ittakes2 beluisteren en hun boeken voor feestjes en bijeenkomsten.

qbit website

Qbit Technology

Nieuwe website voor Qbit Technology, een bedrijf dat gespecialiseerd is in Warehouse Management Systems (WMS), magazijnlogistiek, voorraadbeheer en asset-tracking, Self Pickup en Self Service Digital Kiosks, op webapplicaties gebaseerde betalingsoplossingen.
Het belangrijkste doel van deze website is om kleine en middelgrote bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken en de juiste oplossing voor hun bedrijf te kiezen op basis van moderne Cloud technologie.

Injectable Klinieken

Redesign van de Injectableklinieken site. Injectable Klinieken is gespecialiseerd in de cosmetische behandeling van het gezicht met injectables. Onder injectables vallen behandelingen met verschillende vulmiddelen op natuurlijke basis en/of behandelingen met een spierontspanner.

injectable kliniek website

Thomas Herrmann

Homepage van de pianist, solist en docent Thomas Herrmann, tevens leider van het Erasmus Trio. Een muzikale website met audio en video opnamen die je kunt bekijken en beluisteren, concertagenda, CD’s en andere informatie over de werkzaamheden van Thomas Herrmann.

BRETEC Food Processing Machinery

Nieuwe website voor BRETEC Food Processing Machinery in samenwerking met de grafisch ontwerper Johannes Rossenaar (The Image Lab). Alle templates zijn op maat gemaakt, elke machine heeft een aparte pagina met gedetailleerde professionele foto en technische specificaties.

Bretec website
Guasha Therapie website

Guasha Therapie

Website en webshop van Guasha Therapie Massage en Coaching ontworpen voor Marijke Garib. Informatie over guasha behandelingen, kristallen eigenschappen, webshop met spirituelle en helende producten.

E-learning van Hans van der Veen

Website met een ingebouwd e-learning systeem dat voor cursisten een online cursus platform biedt. 
Er is een mogelijkheid voor groepsregistratie en voor een losse inschrijving. De cursus kan online aangeschaft worden en na het afrekenen kan men gelijk beginnen met leren. Er is een leuke quiz vooraf, je krijgt punten en na het afloop een certificaat. 

e-learning website
Erasmus Trio

Erasmus Trio

Homepage van de Erasmus Trio Amsterdam: Thomas Herrmann (piano), Vera Laporeva (viool), Xiaojia Xu (cello). Een fraaie site met multimedia elementen, audio- en video-opnamen die je kunt bekijken en beluisteren, agenda en andere informatie over de Trio en de muzikanten zelf.

Juuls Jewelry

Website van handgemaakte en vintage sieraden atelier Juuls Jewelry gevestigd in Eindhoven. Dat zijn unieke sieraden met eigen stijl. De website bestaat uit website, webshop en blog. U kunt de sieraden goed en vergroot bekijken in door ons gemaakte fotogalerij en tevens meteen online bestellen in de webshop. Bij de webshop hebben we betaalsystemen ingebouwd zoals PayPal en credit card.

Juuls Jewelry webshop
Essenza Beauty & Wellness

Essenza Beauty & Wellness

Website Essenza Beauty &Wellness – een nieuwe website gemaakt voor een bestaande schoonheidssalon een praktijk aan huis in Eindhoven, in de wijk Woensel. Via de website kunt u afspraak maken met Gerda, tevens producten bestellen van Dermalogica. We hebben alle wensen van de klant kunnen realiseren in een mooi hedendaagse frisse website. Ook hebben wij de website geoptimaliseerd voor betere vindbaarheid voor de zoekmachines.

Akhtamar

Website van Akhtamar – een praktijk voor Natuurgeneeskunde gespecialiseerd in natuurgeneeskundige behandelingen, irisdiagnose, kruidengeneeskunde, auriculotherapie, neusreflexmassage. De website bevat informatie van tarieven, alle contactgegevens om afspraak te maken, veilige SSL verbinding. De website is SEO geoptimaliseerd om online vindbaarheid te vergroten.

Akhtamar praktijk voor natuurgeneeskunde
Public Sense

PublicSense

Design op maat van website van PublicSense  – organisatie die werkt voor bestuur en management van onderwijsinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties.

Vera Laporeva

Meertalige website van de concertvioliste, muziekdocente, sessiemuzikant en concertmeester Vera Laporeva. Zij speelt bij het Metropole Orkest en bij het Erasmus Trio Amsterdam. Op deze site zijn audio- en videoopnamen geïmplementeerd, die bezoeker kan beluisteren en bekijken. Deze site is gemaakt in 4 talen: Nederlands, Engels, Duits en Russisch en bevat ook een fotogalerij van foto’s die Vera als hobbyfotograaf maakt.

Vera Laporeva
Anneke's Bloemenpassie

Anneke’s Bloemen Passie

Een website en webshop van een prachtige bloemen boutique in Oirschot.  We hebben veel foto’s bewerkt, betaalsystemen geïmplementeerd. Bloemen kunnen besteld worden in de webshop of via een bestelformulier. 
Website krijgt elk seizoen een metamorphose met een boeket van de maand en leuke seizoenaanbiedingen.

Zanggroep Dirk

Nieuwe website voor Zanggroep Dirk. Mooie hedendaagse uitstraling en presentatie van de popkoor uit Eindhoven met slideshow en moderne homepage, repertoire overzicht, optredens, evenementen widget, afgeschermde leden gedeelte.

Zanggroep Dirk
Say Cheese webshop

Say Cheese Webshop

Meertalige website en webshop van een Kaaswinkel gevestigd in Armenië die behalve kaas nog veel andere producten verkoopt, zoals kaasplanken met de bijpassende chutneys en wijnen. Website template is door ons ontworpen helemaal naar wens van de klant. We hebben webshop ook in meerdere talen vertaald en diverse Armeense betaalsystemen geïmplementeerd.

Inura Websolutions

Website van onze eerste webdesign studio uit Eindhoven gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van websites. Studio INURA maakt responsive websites op maat met duidelijk en functioneel ontwerp en makkelijke navigatie.

Inura Websolutions
Precious Pearl Egg Donations

Precious Pearl Egg Donation Agency

Meertalige website voor een Amerikaanse-Armeense-Russische Eiceldonatie Agency. Deze Agentschap bevindt zich in California, VS, maar opereert wereldwijd. Deze is bedoelt om mensen met een kinderwens te helpen om hun droom om een ouder te worden in vervulling te brengen. Voor deze website is ook een databank van donors gecreëerd, SSL beveiligingscertificaat geïnstalleerd en een module voor veilige gebruikers registratie toegevoegd.

Klusjesman-Robert

Redesign van website van het aannemersbedrijf van Robert Szczygiel. Deze site hebben we uitgebreid met 22 pagina’s, rond 300 afbeeldingen, slideshow, light box en fotogalerijen. Deze meertalige site is in het Nederlands en Pools.

Robert Klusjesman
Ohanna's World

Ohanna’s World

Website en webshop van de spirituele winkel Ohanna’s World met hele brede assortiment van kristallen, mineralen, informatieve boeken, heerlijke wierrook, tarot- en orakelkaarten, noem het maar op. De eigenaresse maakt eigen sprays die ook in de webshop te koop zijn. 
Deze website en webshop zijn tweetalig. Alle productomschrijvingen zijn ook door ons vertaald.

Doctor Chocolate

Webshop van handgemaakte en gezonde bonbons. Fytobonbons© van Doctor Chocolate zijn gemaakt met kruidencombinaties die voor een bepaald doel zijn samengesteld, zoals voor het beter slapen, voor meer energie en voor meer ontspanning.

Doctor Chocolate webshop
Foji Sports

Foji Sports

Webshop van een eigen merk Foji Sports gevestigd in Zuid Afrika. We hebben template ontworpen geheel naar wensen van de klant. We hebben tevens de eigenaresse van de merk/webshop opgeleid om zelfstandig producten aan de webshop toe te voegen en homepage aan te passen.

Skins Laser Clinic

Website Skins Laser Clinic – een kliniek in het centrum van Sittard. Door ons zijn ontworpen en verzorgd: een mooie slideshow met slogans, logo van de kliniek, alle vertalingen. De website heeft een moderne hoofdpagina en een duidelijke navigatie. Deze site is gemaakt in 3 talen: Nederlands, Engels en Duits. Met de taal knoppen kunt u makkelijk van de taal wisselen op elke willekeurige pagina.

Skinslaserclinic