Onze Services

Wat voor diensten en services bieden wij?

Bij IN Style Websolutions kunt je terecht voor de volgende diensten en services:

HIER vind je het overzicht van de tarieven van de diensten en services van IN Style Websolutions.

Als je geïnteresseerd bent in een of meer van deze diensten neem dan snel contact met ons op!

Website Onderhoud en Beheer

IN Style Websolutions verzorgt website en webshop onderhoud en beheer. Wij houden ons niet alleen bezig met het ontwerp van jouw website maar ook met het publiceren van de website, hosting, domeinregistratie en zoekmachine optimalisatie (SEO). Daarnaast zorgen wij ook voor de veilige https verbinding met SSL.

Het bijwerken en onderhouden van een website kan lastig zijn. Wij verzorgen het beheer en onderhoud voor uw website, zodat jij hier niet aan hoeft te denken. Dit kan b.v. het bijwerken van teksten en afbeeldingen zijn, toevoegen van producten in de webshop, plaatsen van acties en aanbiedingen, agenda items en evenementen. Het is belangrijk dat jouw doelgroep de juiste en actuele informatie te zien krijgt. Wij denken mee en zorgen dat de website up-to-date blijft.

Website onderhoud en beheer houdt ook in het bijwerken van updates en het systeem. IN Style Websolutions bouwt professionele websites en webshops met WordPress  – een inhoud beheersysteem dat het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, teksten, afbeeldingen toevoegen en pagina’s op internet kunnen publiceren. Als je jouw website zelf wilt beheren met behulp van WordPress krijgtjeu van ons gedetailleerde instructies.

Hulp nodig bij het bijwerken van jouw website? Neem dan contact met ons op.

Domeinnaam

Een domeinnaam is een unieke naam van jouw website. Een domeinnaam maakt het eenvoudig voor je klanten om jouw website te vinden.

Daarnaast biedt het registreren van een domeinnaam jou de mogelijkheid om e-mail te ontvangen en verzenden via deze domeinnaam. IN Style Websolutions helpt jou bij het kiezen en aanschaffen van een passende domeinnaam en creëren van meerdere e-mail accounts gekoppeld aan jouw domeinnaam. Mocht je al een domeinnaam hebben dan kunnen we die verhuizen en voor jouw website gebruiken.

Hosting

Om een website online te zetten heb jij webruimte nodig. Dit wordt ook wel de hosting (of webhosting) genoemd. Webhosting is een dienst die ruimte biedt voor uw website op de server. Webhosting maakt inhoud van uw website bereikbaar voor computers aangesloten op het internet, garandeert snelheid en veiligheid en zorgt ervoor dat uw website altijd online beschikbaar is.

IN Style Websolutions biedt jou de betrouwbare hosting bij één van de grootste aanbieders van webhosting in Nederland.

Reseller

Wij bieden onze klanten ook reseller hosting die aansluit bij hun wensen en voorkeuren. Iedere gebruiker kan een eigen login krijgen en zijn webruimte zelf beheren.

SEO

Onder SEO (zoekmachine optimalisatie) verstaan we het optimaliseren van jouw website zodanig dat zoekmachines zoals Google, Yahoo, Ask, Bing, Yandex etc. jouw site makkelijker kunnen vinden. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is nodig om meer bezoekers naar jouw website te trekken.

IN Style Websolutions kan de vindbaarheid van jouw website verbeteren.  Bij het optimaliseren kijken wij kritisch naar de teksten van jouw website, titels, links van en naar uw website, integratie met sociale media, afbeeldingen etc. De teksten van jouw website moeten niet alleen voor bezoekers maar ook voor zoekmachines geschreven zijn. Je site moet relevante trefwoorden bevatten die makkelijk gevonden worden door zoekmachines.

Er moeten links komen naar uw website vanuit andere webpagina’s en ook vanuit sociale media zoals LinkedIn, Facebook en andere populaire plaatvormen. Zo wordt jouw website beter herkend en gevonden.

Social Media

Een steeds belangrijker onderdeel van een website is tegenwoordig het sociale media gedeelte. Vrijwel op elke website kun jij de knoppen vinden die jou naar de desbetreffende pagina’s brengen van onder andere Facebook,  Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube, Skype.

Wij integreren de social media knoppen, “vind ik leuk” en “deel” knopen op de websites van onze klanten en koppelen die met de pagina’s van hun sociale media accounts. Tevens kunnen wij Facebook chat venster op de website plaatsen als jij de bezoekers een chat functie wilt aanbieden.

Redesign

Als jouw website verouderd is, als de gegevens niet meer kloppen of als jij een heel andere uitstraling wilt kan IN Style Websolutions deze voor je opnieuw bekijken, vernieuwen of herontwerpen. Heb jij een website die niet meer beheerd wordt? Dan kunnen wij het beheer in onze handen nemen.

Bij redesign van een website of een webshop kun je denken aan vernieuwen van de teksten, plaatsen van nieuwe afbeeldingen, veranderen of vervangen van logo en headers, veranderen van navigatie menu’s, aanmaken van nieuwe producten, pagina’s en berichten en veel meer. IN Style Websolutions kan ook je website aanvullen met een fotogalerij of een slideshow, audio spelers, video’s, blogs, links en knoppen naar sociale media maar ook met grote en complexe onderdelen als een webshop, een betaalsysteem of meertalige functie. Ook het uiterlijk van de website, lay-out en design kunnen helemaal veranderd worden.

IN Style Websolutions kan ook jouw oude website omzetten naar WordPress of een andere content management system (CMS). Met WordPress is het heel makkelijk om de website te onderhouden en te vernieuwen en veel nieuwe modules toe te voegen, zoals bijvoorbeeld online booking system, sliders, online agenda, recensies, fotogalerij etc.

Wil je jouw website laten vertalen en meertalig maken? IN Style Websolutions is gespecialiseerd in meertalige websites. Wij kunnen een taalmodule aan jouw website toevoegen. Elke pagina wordt vertaald en jij kunt met een knopje van taal naar taal wisselen.

Omdat elk geval van redesign anders is bespreken wij de tarieven van website redesign individueel.

Mediabewerking

IN Style Websolutions bewerkt regelmatig verschillende soorten media, zoals afbeeldingen, audio opnames, video’s. Zo nodig kunnen wij ook zelf foto’s maken van jouw producten of van jezelf en die bewerken.

Beeld

Jouw website kan verfraaid worden met een fotogalerij, slideshow, een carrousel of een fotocollage. Een moderne website is niet weg te denken zonder mooie, opvallende afbeeldingen, headers, call-to-action gedeeltes. Ook voor een webshop is heel belangrijk dat de foto’s van producten goede kwaliteit en hoge resolutie hebben zodat de bezoekers jouw producten goed kunnen bekijken.

Geluid

Als je een muzikale website hebt en muziek wilt laten horen op de website kan IN Style Websolutions audio spelers inbouwen die muziek afspelen. Dat kan op de achtergrond maar ook als muziekfragmenten die je een voor een kunt laten afspelen. Hiervoor kunnen wij jouw audio opnamen bewerken. Ook video’s (bijv. van YouTube of Vimeo) kunnen op de website geplaatst worden.