Over Ons

In Style Websolutions

IN Style Websolutions

WIE ZIJN WIJ?

IN Style Websolutions webdesign bureau is opgericht in 2012 en gevestigd in Eindhoven. Onze samenwerking is ontstaan uit passie voor ontwerpen, webdesign, stijl, creativiteit, kunst en technische visie.

Oorspronkelijk is onze firma opgericht als webdesign studio Inura Websolutions. De naam INURA is gevormd uit de letters van onze voornamen – Ira & Nune.

In 2020 zijn we overgegaan naar een nieuwe vorm, namelijk webdesign bureau IN Style Websolutions VOF.

IN Style Websolutions

SAMENWERKING

We zijn goed op elkaar afgestemd en zitten vol creatieve ideeën. Wij zijn twee vriendinnen die al heel lang privé en op werk- en studiegebied met elkaar verbonden zijn. Beiden zijn we technisch universitair opgeleid in de Informatica.

Na jaren gezamenlijke studies, cursussen en experimenten is het idee ontstaan om een eigen webdesign firma te openen.

Ons team is praktisch en doelgericht, creatief en spontaan, verantwoordelijk en enthousiast. Wij vullen elkaar aan zowel bij het vormgeven als bij het ontwikkelen.

In Style Websolutions
In Style Websolutions

OP MAAT

ONZE WERKWIJZE

IN Style Websolutions heeft een eigen concept – wij werken op maat. Jij legt al jouw ideeën en wensen bij ons neer en wij vertalen die naar een passend ontwerp.

Als klant word jij betrokken bij het ontwikkelproces. Er wordt regelmatig met jou overlegd, van het uiterlijk tot de functionaliteiten van jouw persoonlijke pagina. Daarnaast is er altijd ruimte om jouw wensen in te passen.

Wij steken veel energie in onze eindproducten: jouw website of webshop. Wij willen bereiken dat door ons ontwikkelde websites en webshops onze klanten helpen hun zakelijke doelen te behalen.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat elk van onze ontwerpen aansluit bij jou als klant en bij hetgeen wat jij met jouw site wilt bereiken.

Winkelmandje