Mensen over IN Style Websolutions

Klantenbeoordelingen

Hans van der Veen

Hans van der Veen

Begeleidingskundige, trainer en coach
Ik heb In Style Websolutions gekozen omdat ze in mijn directe omgeving zijn gevestigd. Daar heb ik geen spijt van gehad! De dames zijn heel betrokken en vriendelijk en staan open voor het ontdekken en uitwerken van nieuwe mogelijkheden, in mijn geval een website voor e-learnings. Vragen of wensen worden heel snel opgevolgd. Ze zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Ik ervaar het als een heel prettige samenwerking.
Erasmus Trio

Thomas Herrmann

Artistiek & zakelijk leider ERASMUS TRIO
Graag wil ik mijn positieve ervaringen over IN Style Websolutions Webdesign Studio delen. Onze website www.erasmustrio.com is sinds de vernieuwing door IN Style Websolutions een echt professionele website geworden, die heel overzichtelijk, fris en toch ook verrassend is. Ook de samenwerking met In Style Websolutions ervaar ik als uiterst prettig. Er wordt snel en adequaat gehandeld en goed naar je wensen geluisterd. Graag beveel ik IN Style Websolutions van harte aan.
Asanda Foji

Asanda

Foji Sports
Thank you so much for all your very very hard work, you have gone and done beyond my expectations considering the conditions you were working under the past few months. Thank you again for listening to my dream and getting it across. I couldn’t have asked for better web designers than you.
Eveline Reijenga

Eveline

Green Charms
Heel fijne samenwerking gehad met Ira en Nune: twee vrouwen die met alle toewijding je website op een hoger plan brengen. Niets was teveel en bovendien ben ik nu van de hoge jaarlijkse kosten af die ik bij WordPress betaalde. Een echte aanrader dus. En je bepaalt zelf wat je gewijzigd of veranderd wilt hebben.
Vera Laporeva

Vera

Violiste van het Erasmus Trio
Geachte dames en heren, Ik kan IN Style Websolutions ten zeerste aanbevelen. Mijn website veralaporeva.com zou vrij complex moeten worden: veel foto’s, video’s, audioopnames en een actuele uitgebreide agenda. Desondanks moest het snel zijn, makkelijk te vinden en steeds actueel. Maar niets was voor de dames van IN Style Websolutions te veel gevraagd. Ze gaan te werk met enorme creativiteit, enthousiasme, gedrevenheid en professionaliteit. Ze zijn zeer betrokken en betrouwbaar. Irina en Nune: enorm bedankt voor de prachtige website. Jullie zijn top!
Julia

Julia

Juuls Jewelry
Enthousiaste, gedreven, professionele harde werkers met veel kennis van programmeren en techniek en ook nog met een flinke dosis creativiteit. Met veel enthousiasme denken ze mee in het creatieve proces van de ontwikkeling van de webshop. Hoe brengen we de producten mooi en duidelijk in beeld? Hoe kunnen de bezoekers gemakkelijk navigeren op de website? Hoe springen ze van de website naar de webshop? Hoe wordt de webshop ingericht? Samen bedenken we de mooiste dingen, en zij weten alles te bouwen. Het is een groot plezier om met Nune en Ira samen te werken!
Lena Klaasen

Elena

Lasertherapeute
IIk had een groot probleem met mijn site: er was vrijwel geen banner, het menu was niet echt mooi en de tekstkolom was veel te smal. Ira en Nune hebben dat allemaal veranderd: ze hebben een slideshow gemaakt en prachtige muziek uitgekozen. Nu heb ik niet alleen een mooie, maar ook een muzikale site met diavoorstelling. Iets wat ik altijd al wilde, maar had echt geen idee hoe ik het moest realiseren! Ik ben erg blij met mijn site! En de prijs van een dergelijke aanpassing is erg redelijk!

Wil je ook een review achterlaten? Graag via deze link

Winkelmandje